16 December 2013

Jalan-jalan bersama Noai

Memandangkan ak fulltime pengangur (ye kes malas hantar resume) ak merupakan pilihan yang terbaik untuk menemankan Noai.. heheheheh.. tiap kali ak keluar dengan Noai.. mesti ada je benda baru yang ak belajar.. jadi ak suka.. okay cerita shopping tak payah la ek..

Korang pernah makan di Alexis Ampang? Oktober lepas Noai ajak ak teman dia untuk event kat situ.. lauching apa entah.. ak sangat la panik sebab.. launching event? Acaner la situasinya Tipah!.. so kami sampai kat Great Eastern Mall di Ampang pada tarikh yang di tetapkan tu la.. mak ai.. parking penuh okay… dalam 20 minit gak cari parking.. penyudah nya parking kat luar je.. So actually Noai agak reluctant nak masuk sebab dia kata dia tak kenal sape dalam tu tapi kalau tak masuk rugi la pulak networking kan.. plus dapat invitation card..

Jadi apa yang kami buat? Pura-pura tengok kek sambil usha kat dalam tu..(Alexis agak menarik ye) memang sengal.. kami dok pusing-pusing depan Alexis.. nak masuk ke tak.. last-last… kami berada di Levain.. hahahahahahahha.. katanya since dah pakai cantik-cantik tempat makan pun kena la tempat yang cantik…(dia la yang cantik ) ak ikot je since Levain pun ak tak pernah masuk.. heheheh.. so we had our lunch there.. cantik la tempat nya.. harga makanan pun okay.. korang patut try.. kek semua nampak sedap.. hehehehe…

Kemudian.. ak ikot Noai berjalan-jalan ke Bangi (Mahkamah Bandar Baru Bangi) dan Seremban (Kompleks Mahkamah Seremban) bulan lepas.. Hehehe… File search je boleh la dia bawa ak sebagai peneman dia drive… Attire ak? Harus la black and white.. hahahahahh.. bajet pupil kan.. masa di Seremban.. ak jumpa Hafiz dan Awie ..heee… pastu memang kena setepek la jugak dengan Awie ‘ko memang suka kan amek masa ko sendiri’ hahahahahhahaa.. sebab ak tak chambering lagi tapi dok syok mengikot orang naik turun mahkamah…


So bulan ni tak di kidnap lagi oleh Noai.. but she want my resume… hohoho.. tak leh lari dah since she know my house .. yeah.. resume in progress (takde benda nak taip weyh..ia buat ak terfikir apa yang ak dah buat sepanjang ak di UiTM dulu.. macam takde perkara yang boleh di banggakan je.. oh ye.. ada ak cakap tak file sijil ak hilang untuk kesekian kali nya? Hah tu pun satu punca ak malas nak buat resume.. macam okay.. nak cerita bukti takde.. hahahah.. tak yah cerita senang tapi sakit hati lak tengok resume ak tu.. budak yang tak masuk universiti pun kemain resume.. ak? pfppftft)

3 comments:

  1. Happy Birthday Mok!!!! hikhikhikhikhik...

    ReplyDelete
  2. untunglaaaa... orang belanja.. upah meneman... heheheheh

    ReplyDelete